toate materialele si serviciile pentru infiintarea plantatiilor de afini intr-un singur loc

despre Pepiniera Natural Invest

pepiniera de afini Natural Invest Maramures

Pepiniera Natural Invest este initiativa lui Daniel Bujor, care dupa multi ani de activitate in SUA in domenii precum constructiile si agricultura, s-a intors in Romania cu ideile si tehnologia americana de cultura intensiva.

"Pentru mine afinul este cea mai grozava planta care se poate cultiva in Romania. Extrem de bogate in antioxidanti, cu un gust placut si cu o multime de utilizari, afinele sunt cu adevarat un miracol al naturii. Consumul acestora te mentine cu mintea proaspata si mereu tanar. Cei carora le pasa de sanatate cu siguranta vor aprecia avantajele pe care aceste mici fructe le aduc in viata noastra si probabil se vor gandi, in masura in care au aceasta posibilitate, sa-si infiinteze o mica plantatie de afini, cel putin pentru consum propriu daca nu ca o afacere in sine.

Am in spate o bogata experienta in agricultura. In America am cultivat o multime de plante si am invatat cum sa gandesti pentru a fi profitabil. Este una sa faci agricultura pentru autoconsum si cu totul altceva sa faci o afacere in agricultura. In Romania lipsesc afacerile in agricultura de dimensiuni mici si medii care sa aplice tehnologii moderne. Cred ca exact aici se pozitioneaza o afacere cu o cultura intensiva de afini, fiindca asa cum o vedem noi, o plantatie cu afini de dimensiuni relativ mici (3-4 hectare) poate intretine ea singura o familie. Infiintarea corecta a plantatiei inseamna alegerea soiurilor potrivite in functie de clima locala, pregatirea corespunzatoare a solului, respectarea modului optim de plantare, dotarea cu echipamentele necesare. Respectarea tehnologiei recomandate de catre noi la infintarea fermei de afini inseamna munca si cheltuieli minime de intretinere a plantatiei. Daca acestea sunt facute, nu mai ramane decat sa va bucurati de beneficiile pe care afinii vi le aduc in fiecare an timp de peste 45 de ani."


Daniel Bujor
manager


afin cu tufa inalta

Natural Invest

Pasiunea pentru afini s-a concretizat printr-un laborator propriu avand ca obiect de activitate inmultirea 'in vitro' a afinului si a altor arbusti fructiferi, aducerea in Romania a unor furnizori de tehnologie de cultura intensiva (sisteme de irigatii, echipamente de bilonat) si infiintarea unei plantatii pilot de 32 de hectare ce urmeaza a se realiza in judetul Maramures. S-au dezvoltat relatii cu cele mai mari ferme si procesatori de afine din lume din tari precum SUA, Chile sau Polonia.

Intentia este de a demonstra imensul potential pe care plantatiile de afini cu tufa inalta il au si in Romania, prin asistenta acordata celor doritori sa infiinteze astfel de plantatii moderne furnizand servicii integrate: consultanta de specialitate, plante din soiuri certificate, vanzarea materialelor necesare dezvoltarii plantatiei, preluarea intregii recolte de afine in vederea valorificarii.

O afacere cu afini are potential!

Nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi toate informatiile necesare pentru a va fundamenta deciziile. O plantatie de afini nu este doar o pasiune sau un moft, ci cu adevarat o investitie PROFITABILA!©2008-2014 Natural Invest SRL | harta site-ului | termeni si conditii MonteQZ.ro - proiectare si consultanta in afaceri si IT confectiemetal.ro - confectii metalice bucuresti