Sesiune de informare privind Cultura Afinului

in aprilie 2017
organizam la Baia Mare a 16-a editie. detalii...

toate materialele si serviciile pentru infiintarea plantatiilor de afini intr-un singur loc

foto afini

Navigare: pentru a vedea pozele, faceti click pe poza si apoi fie cu sageata in dreapta, fie click in partea dreapta a pozei pentru a vedea urmatoarea imagine

Laboratorul Natural Invest

Natural Invest utilizeaza in laboratorul sau tehnologia inmultirii prin meristeme - 'in vitro'.

Aplicand tehnologii moderne se asigura un nivel calitativ superior pentru materialul saditor pe care il oferim celor interesati sa infiinteze plantatii intensive de afini.

Mai multe detalii despre inmultirea afinilor in vitro [..aici...]

afini in laborator
4 imagini

De la flori la fructe

La trecerea dintre primavara spre vara, afinul dezvolta o florescenta deosebita. Mergand in trepte de jos pana sus, florile afinului sunt adunate in ciorchini.

afini infloriti
6 imagini

Pepiniera Natural Invest

Pepiniera Natural Invest pregateste material saditor pentru infiintarea plantatiilor de afini in sistemul culturii intensive.

Pana sa ajunga la dimeniunea optima pentru plantat in camp, afinul trece prin diferite faze de crestere. In fiecare faza tehnologia folosita in cadrul pepinierei noastre difera pentru a optimiza cresterea si dezvoltarea armonioasa a plantei.

pepiniera de afini
16 imagini

Afine

Cea mai frumoasa perioada din an, culesul fructelor. Grupate in ciorchini, afinele de cultura ating maturitatea in mod uniform.

afine
7 imagini

Plantarea afinilor

plantarea la groapa

se preteaza pentru soluri in panta, unde nu exista pericolul ca apa sa balteasca, nici chiar in conditii de ploi abundente. [detalii...]

plantarea afinilor la groapa
6 imagini

plantarea pe biloane

se preteaza pentru culturi intensive, implica cheltuieli minime de intretinere a plantatiei si asigura randamente de productie foarte ridicate.

plantarea afinilor pe biloane
6 imagini

plantarea in ghivece

se preteaza pentru utilizarea afinului ca planta decorativa in gradini si spatii verzi. in perioadele de vegetatie pot fi un centru de interes, iarna putand fi cu usurinta mutat intr-un loc mai ferit.

plantarea afinilor in ghivece
4 imagini
Galeria foto afini.ro incearca sa surprinda afinul in traseul sau biologic din faza de planta obtinuta in vitro pana la recoltarea fructelor sale. Ea se actualizeaza pe masura ce afinii urmariti de noi intra intr-o noua faza de viata.
©2008-2014 Natural Invest SRL | harta site-ului | termeni si conditii MonteQZ.ro - proiectare si consultanta in afaceri si IT confectiemetal.ro - confectii metalice bucuresti